پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
چهارشنبه 12 بهمن 1401
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
سطح کیفیت مجله در سال 1398- Q2
ضریب تاثیر سال 1398 (IF: 0.189)
رتبه ارزیابی سال 1399 (ب)
2676-461X الکترونیک چاپی 2251-8622 :ISSN
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
گواهی تأییدیه ورود به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
مدیر اجرایی مجلات دانشگاه
بانک ها و نمایه ها
تبعیت از قوانین COPE
عضویت در شبکه های اجتماعی
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
مندرجات مجله شماره جاری
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرآیند پذیرش مقالات در سامانه نشریات داشگاه
لزوم تطبیق کامل مقالات ارسالی با فرمت مجله (رعایت اصول ارسال مقاله)
راهنمای ارسال مقاله
فرم تعهدنامه
فرم ارسال مقاله
نرخ پذیرش: 0.18
فرم تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
Rss
اسامی داوران مجله شماره جاری
استفاده از نرم افزار مشابهت یاب
آمار نشریه
گواهی رتبه علمی
تذکر مهم برای نویسندگان
اطلاعات آماری برای گوگل اسکالر
بانک ها و نمایه ها
عضویت در شبکه های اجتماعی
هزینه های دریافت و انتشار مقالات
پیروی از قوانین Cope
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
داشتن مجوز دسترسی (حق کپی رایت)(CC)
دوره 9، شماره 22 - ( زمستان 97 1397 )
تعیین سطح بهینه ترئونین در جیره غذایی بلدرچین ژاپنی تخم گذار در سنین 10 تا 17 هفتگی
ص. 8-1
10.29252/rap.9.22.1
علی اصغر ساکی
*
،
مصطفی ملکی
،
عصمت آتشی
،
سارا میرزایی گودرزی
،
پویا زمانی
،
سید علی حسینی سیر
چکیده
(2573 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(929 دریافت)
اثر سطوح مختلف پپتیدهای کنجاله سویا بر عملکرد، ریخت شناسی روده و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
ص. 17-9
10.29252/rap.9.22.9
مقداد سیفی
*
،
منصور رضایی
،
اسداله تیموری یانسری
چکیده
(2695 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(744 دریافت)
اثر تزریق داخل تخم مرغی عصاره چای سبز و هیدروکلراید فدرازول بر تغییر جنسیت و ساختار ماهیچه ای جوجه های گوشتی
ص. 25-18
10.29252/rap.9.22.18
علی حیدری هادی بیگلو
،
بهمن نویدشاد
*
،
سعید نیک بین
،
فرزاد میرزائی آقجه قشلاق
چکیده
(2706 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(853 دریافت)
تاثیر سطوح مختلف نانوذرات کورکومین بر کیفیت تخممرغ، فرآسنجه های خونی، پاسخ ایمنی و قابلیت هضم آن در مرغ های تخم گذار
ص. 34-26
10.29252/rap.9.22.26
رضا دلیری
،
حسن کرمانشاهی
*
،
البوالقاسم گلیان
،
محمود رضا جعفری
،
جلیل توکل افشاری
چکیده
(2648 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(693 دریافت)
تاثیر مصرف باقلا (Broad Bean) بر خصوصیات فیزیکی بیضه، ویژگی های کمی و کیفی اسپرماتوزوئید اپیدیدیمی قوچ زل
ص. 39-35
10.29252/rap.9.22.35
میثم قلی نژاد
،
بهرام شهره
*
،
حمید دلدار
،
علیرضا جعفری صیادی
چکیده
(2290 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(811 دریافت)
اثرات افزودنی های خوراکی بر شاخص های بیوشیمیایی و ایمونولوژیک خون و عملکرد بلدرچین های ژاپنی (Coturnix coturnix Japonica)
ص. 51-40
10.29252/rap.9.22.40
توحید وحدت پور
*
چکیده
(2637 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(743 دریافت)
ارتباط پروفایل لیپیدی پلاسما با شاخصهای بافتشناسی بیضه در خروسهای مادر گوشتی
ص. 59-52
10.29252/rap.9.22.52
امین کاظمی زاده
،
احمد زارع شحنه
*
،
مهدی حیدری
،
محبوب محمدی
،
مهدی ژندی
،
زربخت انصاری پیرسرایی
چکیده
(2583 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(885 دریافت)
اثرات افزایش سطح انرژی و پروتئین متابولیسمی بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، عملکرد و فراسنجه های خونی میش های زل در گامه پایانی آبستنی
ص. 71-60
10.29252/rap.9.22.60
محمد مرادی
*
،
یداله چاشنی دل
،
اسداله تیموری یانسری
،
عیسی دیرنده
چکیده
(2551 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1183 دریافت)
تاثیر روش های عمل آوری شیمیایی و زیستی بر ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم برون تنی بقایای نخود زراعی
ص. 82-72
10.29252/rap.9.22.72
کبری سلطانی ناصری
،
فرزاد قنبری
*
،
جواد بیات کوهسار
،
فاختک طلیعی
چکیده
(2672 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(667 دریافت)
تاثیر جیره های با انرژی متابولیسمی متفاوت بر خصوصیات و ترکیب فیزیکی و شیمیایی لاشه بزغالههای نر
ص. 91-83
10.29252/rap.9.22.83
مرتضی کرمی
*
چکیده
(2364 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(583 دریافت)
بررسی ترکیب شیمیایی، الگوی اسیدهای چرب، فعالیت آنتی اکسیدانی و تولید گاز بقایای انار به روش برونتنی
ص. 100-92
10.29252/rap.9.22.92
سیمین خورسندی
،
احمد ریاسی
*
،
محمد خوروش
چکیده
(3690 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(778 دریافت)
مطالعه اثرات شستشو، مدت زمان و دمای نگهداری بر خصوصیات جوجه کشی تخم غازهای بومی استان آذربایجان شرقی
ص. 110-101
10.29252/rap.9.22.101
محمد مولایی
،
مجید علیایی
*
،
حسین جانمحمدی
،
یوسف سرهنگی
چکیده
(2287 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1087 دریافت)
نقشهیابی جایگاههای ژنی مرتبط با وزن بدن روی کروموزوم شماره 5 در یک جمعیت F2 بلدرچین ژاپنی
ص. 118-111
10.29252/rap.9.22.111
محبوبه ایرانمنش
،
علی اسمعیلی زاده
*
،
محمدرصا محمدآبادی
چکیده
(2114 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(861 دریافت)
اهمیت خویشاوندی ژنتیکی و رکورد فنوتیپی بر صحت ژنومی دادههای جانهی شبیه سازی شده با استفاده از مدل های حیوانی در حضور اثرات متقابل ژنوتیپ و محیط
ص. 130-119
10.29252/rap.9.22.119
یوسف نادری
*
چکیده
(2544 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1056 دریافت)
برآورد همخونی و بررسی ساختار شجره جمعیت اسب اصیل ترکمن ایران
ص. 137-131
10.29252/rap.9.22.131
سکینه نقویان
*
،
داود علی ساقی
،
علی مبارکی
چکیده
(2588 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(862 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS