پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
چهارشنبه 12 بهمن 1401
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
سطح کیفیت مجله در سال 1398- Q2
ضریب تاثیر سال 1398 (IF: 0.189)
رتبه ارزیابی سال 1399 (ب)
2676-461X الکترونیک چاپی 2251-8622 :ISSN
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
گواهی تأییدیه ورود به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
مدیر اجرایی مجلات دانشگاه
بانک ها و نمایه ها
تبعیت از قوانین COPE
عضویت در شبکه های اجتماعی
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
مندرجات مجله شماره جاری
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرآیند پذیرش مقالات در سامانه نشریات داشگاه
لزوم تطبیق کامل مقالات ارسالی با فرمت مجله (رعایت اصول ارسال مقاله)
راهنمای ارسال مقاله
فرم تعهدنامه
فرم ارسال مقاله
نرخ پذیرش: 0.18
فرم تعارض منافع
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
Rss
اسامی داوران مجله شماره جاری
استفاده از نرم افزار مشابهت یاب
آمار نشریه
گواهی رتبه علمی
تذکر مهم برای نویسندگان
اطلاعات آماری برای گوگل اسکالر
بانک ها و نمایه ها
عضویت در شبکه های اجتماعی
هزینه های دریافت و انتشار مقالات
پیروی از قوانین Cope
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
داشتن مجوز دسترسی (حق کپی رایت)(CC)
دوره 3، شماره 6 - ( 12-1391 )
تأثیر افزودنی های بستر بر عملکرد، سیستم ایمنی و وقوع سندرم آسیت در جوجه های گوشتی
ص. 14-1
دانیال فرهادی
،
فرید شریعتمداری
*
،
امیر کریمی ترشیزی
چکیده
(5328 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2691 دریافت)
اثر اسانس شوید بر برخی از فراسنجه های خونی، غلظت کلسترول زرده تخم مرغ، قدرت جوجه درآوری و کیفیت جوجه در مرغ های مادر گوشتی
ص. 24-15
میلاد شاعری
*
،
اردشیر محیط
،
زربخت انصاری پیرسرایی
،
محسن تقی زاده
چکیده
(6527 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2998 دریافت)
اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و اسیدهای آلی بر عملکرد و مرفولوژی روده کوچک در جوجههای گوشتی
ص. 34-25
محمدرضا ملایی کندلوسی
*
،
فرزاد میرزائی آقجه قشلاق
چکیده
(5452 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1965 دریافت)
برآورد پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید مثلی میش در گوسفند شال
ص. 45-35
حسین محمدی
*
،
محمد مرادی شهربابک
،
حسین محمدی شهربابک
چکیده
(6288 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3651 دریافت)
مقایسه برازش عملکرد توابع چند جمله ای در مدل رگرسیون تصادفی برای رکوردهای روزآزمون تولید شیر گاوهای هلشتاین ایران
ص. 63-46
علی محمدی
*
،
صادق علیجانی
،
سید عباس رأفت
،
اکبر تقی زاده
،
مهدی بهلولی
چکیده
(5875 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4106 دریافت)
اثر اندازه ذرات علوفه یونجه و مکمل روغن سویا بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، فعالیت جویدن، نرخ عبور و توزیع ذرات محتویات شکمبه ای در گوسفند
ص. 79-64
وحیده آقاجانی
*
،
اسداله تیموری یانسری
چکیده
(5978 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3213 دریافت)
شبیه سازی اثر استفاده از اسپرم های تعیین جنس شده بر تعداد تلقیح منجر به آبستنی در گاوهای شکم اول
ص. 90-80
ساحره جوزی شکالگورابی
*
،
عبدالاحد شادپرور
چکیده
(5122 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1788 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS