دوره 4، شماره 8 - ( پاییز و زمستان 1392 )                   جلد 4 شماره 8 صفحات 11-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Dastar B, Rahimi Ratki M, Gholami H. (2014). Effect of Dietary Protein Level During Grower and Layer Periods on the Performance and Egg Quality of Japanese Quail. rap. 4(8), 1-11.
URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-283-fa.html
دستار بهروز، رحیمی رتکی ماشاالله، غلامی هادی. تأثیر سطوح مختلف پروتئین در دوره رشد و تخم‌گذاری بر عملکرد و کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی پژوهشهاي توليدات دامي 1392; 4 (8) :11-1

URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-283-fa.html


دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده:   (4740 مشاهده)

این آزمایش به منظور بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین در دوره رشد (1 تا 35 روزگی) و تخم­گذاری (42 تا 77 روزگی) بر عملکرد و خصوصیات کیفی تخم بلدرچین ژاپنی انجام شد. برای این منظور 360 قطعه بلدرچین ژاپنی به چهار گروه تقسیم و تا 35 روزگی با یکی از جیره­های حاوی 20، 22، 24 و 26 درصد پروتئین تغذیه شدند. پس از 35 روزگی هر یک از این گروه­ها به سه زیر گروه تقسیم و تا پایان دوره تخم­گذاری با یکی از جیره­های حاوی 18، 20 و 22 درصد پروتئین تغذیه شدند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد بلدرچین­های ژاپنی که در دوره رشد با جیره حاوی 24 درصد پروتئین تغذیه شدند دارای کمترین مقدار ضریب تبدیل غذایی بودند که نسبت به جیره حاوی 22 درصد پروتئین معنی­دار بود. در دوره تخم­گذاری بلدرچین­های ژاپنی که با جیره حاوی 22 درصد پروتئین تغذیه شدند دارای وزن تخم بالاتری نسبت به گروه­های تغذیه شده با جیره­های حاوی 20 و 18 درصد پروتئین بودند. نتایج مربوط به کیفیت تخم نیز نشان داد رنگ زرده در بلدرچین­هایی که در دوره تخم­گذاری با جیره حاوی 18 درصد پروتئین تغذیه شدند به طور معنی­داری مطلوبتر از دو گروه دیگر بود.

متن کامل [PDF 354 kb]   (1510 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1392/11/20 | ویرایش نهایی: 1397/12/8 | پذیرش: 1392/11/20 | انتشار: 1392/11/20

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشهای تولیدات دامی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Research On Animal Production

Designed & Developed by : Yektaweb