برترین‌های پایگاه

:: مقالات منتشر شده در نشریه با بیشترین تعداد مشاهده
اثرات افزودن پلی اتیلن گلیکول بر تولید گاز متان در شکمبه، قابلیت هضم و انرژی قابل متابولیسم تفاله های انگور و لیموترش (8136 مشاهده)
تأثیر منابع مختلف مانان الیگوساکارید بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ویسکوزیته محتویات هضمی روده جوجه‌های گوشتی (5611 مشاهده)
مقایسه دو روش آماری حداکثر درستنمایی محدود شده (REML) و آنالیز بیزی در برآورد پارامترهای ژنتیکی برخی از صفات مهم اقتصادی مرغـهای بومی استان فارس (4426 مشاهده)
تأثیر فیتاز میکروبی بر عملکرد، کیفیت لاشه و محتوی فسفر و کلسیم استخوان درشت نی جوجه های گوشتی (4336 مشاهده)
برآورد پارامتر های ژنتیکی و فنوتیپی صفات اقتصادی در بز مرخز (4321 مشاهده)
برآورد پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید مثلی میش در گوسفند شال (3614 مشاهده)
اثر اسانس شوید بر برخی از فراسنجه های خونی، غلظت کلسترول زرده تخم مرغ، قدرت جوجه درآوری و کیفیت جوجه در مرغ های مادر گوشتی (3611 مشاهده)
تأثیر استفاده از ال- کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد، ترکیب بدن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی (3541 مشاهده)
تأثیر شاخص انتخاب در لاین‌های والد بر مقاومت آمیخته‌های کرم ابریشم به ویروس پلی‌هیدروسیس هسته‌ای (3402 مشاهده)
تأثیر سطوح مختلف پروتئین و سین‌بیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین‌ ژاپنی (3368 مشاهده)
مقایسه برازش عملکرد توابع چند جمله ای در مدل رگرسیون تصادفی برای رکوردهای روزآزمون تولید شیر گاوهای هلشتاین ایران (3239 مشاهده)
اثر اندازه ذرات علوفه یونجه و مکمل روغن سویا بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، فعالیت جویدن، نرخ عبور و توزیع ذرات محتویات شکمبه ای در گوسفند (3160 مشاهده)
تاثیر پودر سیر، پروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر صفات تولیدی و هزینه تولید در جوجه های گوشتی (3074 مشاهده)
تأثیر افزودن اسانس آویشن، لیمو، نعناع و زنیان در جیره جوجه‌های گوشتی نر بر روی فراسنجه های کیفی گوشت (2980 مشاهده)
تاثیر گیاه دارویی کاکوتی (Ziziphora clinopodioides L.) بر عملکرد، فراسنجه های بیوشیمیایی و سلول های خونی در جوجه های گوشتی (2976 مشاهده)
تاثیر اسید لینولئیک جفت شده (CLA) بر درصد رطوبت، چربی و ویژگیهای حسی گوشت در جوجه‌های گوشتی (2899 مشاهده)
تاثیر محدودیت غذایی و کوآنزیم Q10 بر توان ایمنی و شیوع آسیت در جوجه های گوشتی (2867 مشاهده)
اثر پروبیوتیک ساکارومایسس سرویزیه و اسیدهای آلی بر عملکرد و مرفولوژی روده کوچک در جوجه‌‌های گوشتی (2804 مشاهده)
تاثیر سطوح مختلف گلیسرول بر ویژگیهای منی قوچ دالاق در شرایط قبل و پس از انجماد (2795 مشاهده)
برآورد ضرایب اقتصادی برخی صفات مهم گوسفند قره گل در استان فارس (2789 مشاهده)
تاثیر استفاده از خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی (2776 مشاهده)
بررسی فیبر مؤثر فیزیکی انواع تفاله های انگور درمقایسه با علوفه خشک یونجه در گوسفند ماکویی (2755 مشاهده)
تاثیر اسید لینولئیک جفت شده (CLA) بر فراسنجه های خونی و ذخایر چربی بدن در جوجه های گوشتی (2745 مشاهده)
تغییرات ماهانه طول و پیرامون بیضه و خصوصیات منی در قوچ دالاق در فصل تولید مثلی و غیر تولید مثلی (2725 مشاهده)
مقایسه ترکیبات بیوشیمیایی سرم خون و مایع فولیکولی تخمدان در فولیکول‏های با اندازه‏های متفاوت در گاوهای شیری (2713 مشاهده)
بررسی عوامل محیطی مؤثر بر صفات رشد در گوسفند نژاد نائینی (2689 مشاهده)
تأثیر افزودنی های بستر بر عملکرد، سیستم ایمنی و وقوع سندرم آسیت در جوجه های گوشتی (2629 مشاهده)
تاثیر سطوح مختلف خرده برنج در جیره بر عملکرد و خصوصیات تخم مرغ در مرغ های تخمگذار لگهورن (2625 مشاهده)
بررسی اثرات مکمل ال-گلوتامین بر عملکرد و ریخت‌شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی (2616 مشاهده)
تاثیر اسانس آشامیدنی آویشن بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی (2611 مشاهده)
تاثیر اسید لینولئیک جفت شده (CLA) بر صفات تولیدی و مورفولوژی روده کوچک جوجه های گوشتی (2591 مشاهده)
پاسخ فیزیولوژیکی جوجه خروس های گوشتی به سطوح مختلف پروتئین جیره و محدودیت غذایی در شرایط تنش گرمایی حاد (2582 مشاهده)
تأثیر سیستم های متفاوت بیان انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای آمینه در جیره های غذاییبر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی (2579 مشاهده)
تاثیر سطوح مختلف نیم دانه برنج بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی (2501 مشاهده)
تاثیر نانوزئولیت بر عملکرد، فراسنجه های خونی و جمعیت باکتریایی ایلئوم جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با خوراک آلوده به آفلاتوکسین (2427 مشاهده)
تاثیر بتاآگونیست زیلپاترول هیدروکلرید برعملکرد پروار، صفات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در بزغاله های نر اخته شده مهابادی (2415 مشاهده)
تأثیر تزریق هورمون‏های اکسی توسین و گنادوتروپین جفت اسب بر ویژگی‎های منی قوچ زل در فصل غیر تولید مثلی (2412 مشاهده)
شبیه سازی اثر استفاده از اسپرم های تعیین جنس شده بر تعداد تلقیح منجر به آبستنی در گاوهای شکم اول (2390 مشاهده)
چند شکلی در اگزون 17 ژن DGAT1 و ارتباط آن با صفات تولید شیر در بزهای نژاد مهابادی با روش PCR-SSCP (2362 مشاهده)
اثر استفاده از روغن ماهی، روغن سویا، روغن نخل و یا مکمل CLA بر صفات تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیچه‌ای جوجه‌های گوشتی (2338 مشاهده)
بررسی غنی سازی گوشت جوجه های گوشتی با اسید لینولئیک کنژوگه شده و اسیدهای چرب بلند زنجیر نوع n-3 (2215 مشاهده)
اثرات اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای عمل‌آوری شده روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی جیره در گوسفند زل (2178 مشاهده)
تأثیر عصاره آبی آویشن دنایی در کاهش اثرات نامطلوب آفلاتوکسین در بلدرچین ژاپنی (2121 مشاهده)
تاثیر غنی سازی با اسید و اندازۀ ذرات بر فراسنجه های تجزیه پذیری کنجالۀ کلزا و علوفۀ خشک یونجه در شکمبه (2107 مشاهده)
اثر چند شکلی ژن STAT5A بر صفات تولید شیر در گاوهای نر هلشتاین (2073 مشاهده)
تاثیر اسید رتینوئیک بر بلوغ برون تنی تخمک های نابالغ کومولوس دار گوسفند (2065 مشاهده)
تاثیر تری متیل گلایسین و میزان پروتئین جیره بر غلظت الکترولیت ها و لیپیدهای خون جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی (2062 مشاهده)
انتخاب واگرا برای کاهش و افزایش وزن تخم و سن بلوغ جنسی در بلدرچین ژاپنی (2037 مشاهده)
تعیین ارزش غذایی غلاف درخت کهور و تأثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد مرغ های تخمگذار (2030 مشاهده)
بررسی اثرات جیره های حاوی پروبیوتیک، پربیوتیک و سین یوتیک بر صفات عملکرد و جمعیت میکروبی در ایلئوم و سکوم جوجه های گوشتی (2016 مشاهده)
جمع کل آمار: 308088

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشهای تولیدات دامی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Research On Animal Production(Scientific and Research)

Designed & Developed by : Yektaweb