پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
پنجشنبه 9 فروردین 1403
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
بانک ها و نمایه ها
پیروی از قوانین Cope
بیانیه دسترسی باز
ُحق نشر و مجوز دسترسی
سیاست ذخیره مقالات
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای منابع نویسی
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم های ضروری برای نویسندگان
تذکر مهم برای نویسندگان
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
مراحل اصلاح فایل توسط نگارنده
کنترل سرقت علمی
راهنمای پرداخت الکترونیک
برای داوران
راهنمای داوران
داوران نشریه
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
اسامی داوران مجله شماره جاری
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
گواهی رتبه علمی
دوره 4، شماره 7 - ( بهار وتابستان 1392 )
انتخاب واگرا برای کاهش و افزایش وزن تخم و سن بلوغ جنسی در بلدرچین ژاپنی
ص. 14-1
هما اعرابی
،
محمد مرادی شهر بابک
،
اردشیر نجاتی جوارمی
چکیده
(4812 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1717 دریافت)
اثر سطوح مختلف عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر عملکرد مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری
ص. 34-15
محمد کاظمی فرد
،
حسن کرمانشاهی
،
منصور رضایی
چکیده
(5633 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1637 دریافت)
اثر استفاده از روغن ماهی، روغن سویا، روغن نخل و یا مکمل CLA بر صفات تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب بافت ماهیچهای جوجههای گوشتی
ص. 46-35
بهمن نوید شاد
چکیده
(6148 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(11886 دریافت)
اثرات اندازه ذرات یونجه و کنجاله کانولای عملآوری شده روی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی جیره در گوسفند زل
ص. 61-47
سبحان گلچین گله دونی
،
اسد ا. . تیموری یانسری
،
حبیب تقوی کرگان
چکیده
(5167 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1473 دریافت)
تعیین ارزش غذایی غلاف درخت کهور و تأثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد مرغ های تخمگذار
ص. 77-62
سیروس نوروزی
،
اکبر یعقوبفر
،
مهرداد شکرپور
،
علیرضا صفامهر
چکیده
(5681 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2443 دریافت)
تأثیر افزودن اسانس آویشن، لیمو، نعناع و زنیان در جیره جوجههای گوشتی نر بر روی فراسنجه های کیفی گوشت
ص. 91-78
فرهاد صمدیان
،
آرمین توحیدی
،
سعید زینالدینی
،
محمد امیر کریمی ترشیزی
،
زربخت انصاری پیراسرایی
،
پدرام غلامزاده
،
محسن تقی زاده
چکیده
(6466 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3895 دریافت)
بررسی اثر پسروی ناشی از هم خونی بر صفات رشد در گوسفند بلوچی
ص. 105-92
همایون فرهنگ فر
،
قاسم متقی نیا
چکیده
(4191 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2724 دریافت)
مقایسه ترکیبات بیوشیمیایی سرم خون و مایع فولیکولی تخمدان در فولیکولهای با اندازههای متفاوت در گاوهای شیری
ص. 123-106
شمشاد قجقی
،
فیروز صمدی
،
سعید حسنی
چکیده
(6082 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2881 دریافت)
تاثیر سطوح مختلف کنجاله پنبهدانه بر ترکیب شیر و فراسنجههای خونی میشهای زل
ص. 133-124
یوسف جعفری آهنگری
،
ستار یاسینی
،
عبدالحکیم توغدری
چکیده
(5172 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1731 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS