پژوهشهای تولیدات دامی
(علمی)
چهارشنبه 2 فروردین 1402
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
استفاده از نرم افزار مشابهت یاب
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
سطح کیفیت مجله در سال 1399- Q2
ضریب تاثیر سال 1399 (IF: 0.193)
رتبه ارزیابی سال 1399 (ب)
2676-461X الکترونیک چاپی 2251-8622 :ISSN
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
مدیر اجرایی مجلات دانشگاه
آمار نشریه
گواهی رتبه علمی
اطلاعات آماری برای گوگل اسکالر
بانک ها و نمایه ها
عضویت در شبکه های اجتماعی
پیروی از قوانین Cope
منشور اخلاقی نشریات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
مجوز پروانه انتشار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
داشتن مجوز دسترسی (حق کپی رایت)(CC)
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
مندرجات مجله شماره جاری
فهرست مقالات پذیرفته شده و منتشر نشده
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
فرآیند پذیرش مقالات در سامانه نشریات داشگاه
لزوم تطبیق کامل مقالات ارسالی با فرمت مجله (رعایت اصول ارسال مقاله)
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
راهنمای منابع نویسی
فرم تعهدنامه
فرم تعارض منافع
تذکر مهم برای نویسندگان
هزینه های دریافت و انتشار مقالات
نرخ پذیرش: 0.56
پیگیری وضعیت مقاله
فرآیند پذیرش مقاله در سامانه نشریات دانشگاه
نرم افزار مشابهت یاب
برای داوران
راهنمای داوران
داور محترم به نکات اشاره شده توجه فرمایید
دعوت از داوران برای ثبت داوری در پابلونز
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
راه اندازی نشریه جدید راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی
Rss
اسامی داوران مجله شماره جاری
فهرست مقالات پذیرفته شده منتشر نشده
دوره 9، شماره 22 - ( زمستان 97 1397 )
تعیین سطح بهینه ترئونین در جیره غذایی بلدرچین ژاپنی تخم گذار در سنین 10 تا 17 هفتگی
ص. 8-1
10.29252/rap.9.22.1
علی اصغر ساکی
،
مصطفی ملکی
،
عصمت آتشی
،
سارا میرزایی گودرزی
،
پویا زمانی
،
سید علی حسینی سیر
چکیده
(2692 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(944 دریافت)
اثر سطوح مختلف پپتیدهای کنجاله سویا بر عملکرد، ریخت شناسی روده و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
ص. 17-9
10.29252/rap.9.22.9
مقداد سیفی
،
منصور رضایی
،
اسداله تیموری یانسری
چکیده
(2809 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(758 دریافت)
اثر تزریق داخل تخم مرغی عصاره چای سبز و هیدروکلراید فدرازول بر تغییر جنسیت و ساختار ماهیچه ای جوجه های گوشتی
ص. 25-18
10.29252/rap.9.22.18
علی حیدری هادی بیگلو
،
بهمن نویدشاد
،
سعید نیک بین
،
فرزاد میرزائی آقجه قشلاق
چکیده
(2810 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(869 دریافت)
تاثیر سطوح مختلف نانوذرات کورکومین بر کیفیت تخممرغ، فرآسنجه های خونی، پاسخ ایمنی و قابلیت هضم آن در مرغ های تخم گذار
ص. 34-26
10.29252/rap.9.22.26
رضا دلیری
،
حسن کرمانشاهی
،
البوالقاسم گلیان
،
محمود رضا جعفری
،
جلیل توکل افشاری
چکیده
(2801 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(707 دریافت)
تاثیر مصرف باقلا (Broad Bean) بر خصوصیات فیزیکی بیضه، ویژگی های کمی و کیفی اسپرماتوزوئید اپیدیدیمی قوچ زل
ص. 39-35
10.29252/rap.9.22.35
میثم قلی نژاد
،
بهرام شهره
،
حمید دلدار
،
علیرضا جعفری صیادی
چکیده
(2383 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(828 دریافت)
اثرات افزودنی های خوراکی بر شاخص های بیوشیمیایی و ایمونولوژیک خون و عملکرد بلدرچین های ژاپنی (Coturnix coturnix Japonica)
ص. 51-40
10.29252/rap.9.22.40
توحید وحدت پور
چکیده
(2733 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(761 دریافت)
ارتباط پروفایل لیپیدی پلاسما با شاخصهای بافتشناسی بیضه در خروسهای مادر گوشتی
ص. 59-52
10.29252/rap.9.22.52
امین کاظمی زاده
،
احمد زارع شحنه
،
مهدی حیدری
،
محبوب محمدی
،
مهدی ژندی
،
زربخت انصاری پیرسرایی
چکیده
(2691 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(918 دریافت)
اثرات افزایش سطح انرژی و پروتئین متابولیسمی بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، عملکرد و فراسنجه های خونی میش های زل در گامه پایانی آبستنی
ص. 71-60
10.29252/rap.9.22.60
محمد مرادی
،
یداله چاشنی دل
،
اسداله تیموری یانسری
،
عیسی دیرنده
چکیده
(2663 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1197 دریافت)
تاثیر روش های عمل آوری شیمیایی و زیستی بر ترکیب شیمیایی، فراسنجههای تولید گاز و قابلیت هضم برون تنی بقایای نخود زراعی
ص. 82-72
10.29252/rap.9.22.72
کبری سلطانی ناصری
،
فرزاد قنبری
،
جواد بیات کوهسار
،
فاختک طلیعی
چکیده
(2793 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(691 دریافت)
تاثیر جیره های با انرژی متابولیسمی متفاوت بر خصوصیات و ترکیب فیزیکی و شیمیایی لاشه بزغالههای نر
ص. 91-83
10.29252/rap.9.22.83
مرتضی کرمی
چکیده
(2472 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(595 دریافت)
بررسی ترکیب شیمیایی، الگوی اسیدهای چرب، فعالیت آنتی اکسیدانی و تولید گاز بقایای انار به روش برونتنی
ص. 100-92
10.29252/rap.9.22.92
سیمین خورسندی
،
احمد ریاسی
،
محمد خوروش
چکیده
(3827 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(788 دریافت)
مطالعه اثرات شستشو، مدت زمان و دمای نگهداری بر خصوصیات جوجه کشی تخم غازهای بومی استان آذربایجان شرقی
ص. 110-101
10.29252/rap.9.22.101
محمد مولایی
،
مجید علیایی
،
حسین جانمحمدی
،
یوسف سرهنگی
چکیده
(2378 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1107 دریافت)
نقشهیابی جایگاههای ژنی مرتبط با وزن بدن روی کروموزوم شماره 5 در یک جمعیت F2 بلدرچین ژاپنی
ص. 118-111
10.29252/rap.9.22.111
محبوبه ایرانمنش
،
علی اسمعیلی زاده
،
محمدرصا محمدآبادی
چکیده
(2199 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(881 دریافت)
اهمیت خویشاوندی ژنتیکی و رکورد فنوتیپی بر صحت ژنومی دادههای جانهی شبیه سازی شده با استفاده از مدل های حیوانی در حضور اثرات متقابل ژنوتیپ و محیط
ص. 130-119
10.29252/rap.9.22.119
یوسف نادری
چکیده
(2645 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(1074 دریافت)
برآورد همخونی و بررسی ساختار شجره جمعیت اسب اصیل ترکمن ایران
ص. 137-131
10.29252/rap.9.22.131
سکینه نقویان
،
داود علی ساقی
،
علی مبارکی
چکیده
(2685 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(898 دریافت)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS