دوره 1، شماره 1 - ( 2-1389 )                   جلد 1 شماره 1 صفحات 70-55 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Sharifi M, Shams Shargh M, Dastar B, Hasani S. (2010). Effect of Different Levels of Dietary Protein and Synbiotic on Performance and Carcass Characteristics of Japanese Quail. rap. 1(1), 55-70.
URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-157-fa.html
شریفی محمدرضا، شمس شرق محمود، دستار بهروز، حسنی سعید. تأثیر سطوح مختلف پروتئین و سین‌بیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین‌ ژاپنی پژوهشهاي توليدات دامي 1389; 1 (1) :70-55

URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-157-fa.html


دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده:   (6951 مشاهده)
آزمایشی به منظور بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف پروتئین و سین‌بیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه با 720 قطعه جوجه بلدرچین ژاپنی یکروزه در 9 تیمار، 4 تکرار و 20 قطعه جوجه در هر تکرار به مدت 42 روز در قالب طرح کاملاً تصادفی به صورت آرایش فاکتوریل 3×3 شامل 3 سطح پروتئین جیره (پروتئین متعادل (24 درصد) در کل دوره، کم پروتئین (08/22 درصد) در کل دوره و پروتئین متعادل در دوره آغازین-کم پروتئین در دوره رشد) و 3 سطح سین‌بیوتیک (صفر، توصیه شده و 150 درصد مقدار توصیه شده) انجام گرفت. کلیه جیره‌های آزمایشی به جز پروتئین دارای انرژی قابل سوخت و ساز یکسان و حاوی حداقل مقادیر مواد مغذی توصیه شده انجمن ملی تحقیقات (1994 NRC,) بودند. اثر متقابل سطوح مختلف پروتئین و سین‌بیوتیک تأثیر معنی‌داری بر افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی و خوراک مصرفی بلدرچین‌ها در دوره‌های مختلف پرورش نداشت (05/0

P)، همچنین ضریب تبدیل غذایی و شاخص عملکرد کل دوره در تیمارهای با سطح پروتئین متعادل در دوره آغازین تفاوت معنی‌داری با سطح کم پروتئین داشتند (05/0>P)، ولی این اختلافات در دوره رشد مشاهده نشد. کاهش سطح پروتئین سبب بهبود نسبت راندمان پروتئین مصرفی (05/0>P) گردید، در حالی که سطوح مختلف سین‌بیوتیک تأثیری بر این پارامترها نداشت. اثرات اصلی و متقابل پروتئین و سین‌بیوتیک بر خصوصیات لاشه‌ معنی‌دار نبود.

متن کامل [PDF 561 kb]   (1963 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1392/2/9 | ویرایش نهایی: 1397/11/24 | پذیرش: 1392/2/9 | انتشار: 1392/2/9

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشهای تولیدات دامی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Research On Animal Production

Designed & Developed by : Yektaweb