دوره 3، شماره 6 - ( 12-1391 )                   جلد 3 شماره 6 صفحات 24-15 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Shaeri M, Mohit A, Ansari Pirsaraei Z, Taghizadeh M. (2013). The Effect of Anethum graveolens Essential Oil on Some Blood Parameters, Egg Yolk Cholesterol Concentration, Hatchability and Chick Quality in Broiler Breeder Hens. rap. 3(6), 15-24.
URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-118-fa.html
شاعری میلاد، محیط اردشیر، انصاری پیرسرایی زربخت، تقی زاده محسن. اثر اسانس شوید بر برخی از فراسنجه های خونی، غلظت کلسترول زرده تخم مرغ، قدرت جوجه درآوری و کیفیت جوجه در مرغ های مادر گوشتی پژوهشهاي توليدات دامي 1391; 3 (6) :24-15

URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-118-fa.html


دانشگاه گیلان
چکیده:   (7437 مشاهده)

  هدف این آزمایش، اثر اسانس شوید روی برخی از فراسنجه­های خونی، غلظت کلسترول زرده تخم مرغ، قدرت جوجه درآوری و کیفیت جوجه مرغ­های مادر گوشتی بود. تعداد 80 قطعه مرغ و 8 قطعه خروس از سویه تجاری راس 308 انتخاب و به طور تصادفی به 4 تیمار، 2 تکرار و 10 زیر مشاهده در هر تکرار تقسیم بندی شدند. یک تیمار به عنوان شاهد (فاقد اسانس) در نظر گرفته شد. تیمارهای دیگر از 10، 20 و 40 میلی لیتر اسانس به ازای هر 100 کیلوگرم خوراک، به مدت 4 هفته تغذیه شدند. اسانس شوید اثر معنی داری بر غلظت تری­گلیسرید و HDL پلاسما نداشت، ولی به طور معنی­داری غلظت کلسترول پلاسما را افزایش داد (05/0 P < ) اثر اسانس شوید روی غلظت کلسترول زرده تخم مرغ معنی­دار نبود . همچنین بین تیمارها از نظر کیفیت جوجه اثر معنی داری مشاهده نشد. افزودن اسانس شوید به جیره درصد جوجه درآوری را به طور معنی داری افزایش داد (05/0 P < ). به طور کلی نتایج این مطالعه نشان داد که استفاده از اسانس شوید در سطح 10 میلی لیتر به ازای هر 100 کیلوگرم خوراک در جیره مرغ­های مادر گوشتی، به طور معنی ­دار درصد جوجه درآوری را بهبود می بخشد.

متن کامل [PDF 410 kb]   (3220 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1392/1/18 | ویرایش نهایی: 1397/12/1 | پذیرش: 1392/1/21 | انتشار: 1392/1/21

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشهای تولیدات دامی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Research On Animal Production

Designed & Developed by : Yektaweb