دوره 2، شماره 3 - ( 2-1390 )                   جلد 2 شماره 3 صفحات 69-79 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

شبانی اکرم، دستار بهروز. تاثیر استفاده از خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. پژوهشهاي توليدات دامي. 1390; 2 (3) :69-79

URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-139-fa.html


چکیده:   (2782 مشاهده)

  این آزمایش به منظور بررسی تاثیر استفاده از خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد و اجزای لاشه جوجه‌های گوشتی انجام شد. چهارصد قطعه جوجه گوشتی سویه تجاری کاب 500 تحت تاثیر چهار تیمار، شامل تیمار شاهد (فاقد خوراک گلوتن ذرت) و تیمارهای دارای 5، 15 و 20 درصد خوراک گلوتن ذرت در دوره آغازین و 10، 25 و 30 درصد خوراک گلوتن ذرت در دوره رشد قرار گرفتند. هر تیمار آزمایشی دارای 5 تکرار با 20 قطعه جوجه در هر تکرار بود. نتایج آزمایش نشان داد که استفاده از خوراک گلوتن ذرت تا سطح 20 درصد در دوره آغازین و سطح 30 درصد در دوره رشد تاثیر منفی بر وزن بدن، مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی جوجه‌های گوشتی نداشت. اجزای لاشه جوجه‌های گوشتی شامل لاشه قابل مصرف، ران و سینه در بین تیمارهایی که دارای سطوح مختلف خوراک گلوتن ذرت بود تفاوت معنی‌دار نداشت. نتایج این پژوهش نشان داد که می­توان از خوراک گلوتن ذرت تا 20 درصد در دوره آغازین و 30 درصد در دوره رشد بدون هیچ گونه تاثیر منفی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه­های گوشتی استفاده نمود.

متن کامل [PDF 1173 kb]   (867 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشهای تولیدات دامی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Research On Animal Production(Scientific and Research)

Designed & Developed by : Yektaweb