دوره 8، شماره 16 - ( تابستان 1396 )                   جلد 8 شماره 16 صفحات 1-10 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Effect of Dietary Protein Level and Type of Feed Formulation on Nitrogen Excretion of Broilers. rap. 2017; 8 (16) :1-10
URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-798-fa.html
صلاحی مقدم رضا، مقصودلو شهریار، مصطفی لو یوسف، شهیر محمدحسین، بیات کوهسار جواد. اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع فرمولاسیون جیره بر اساس اسید آمینه کل و قابل هضم بردفع نیتروژن جوجه‎های گوشتی . پژوهشهاي توليدات دامي. 1396; 8 (16) :1-10

URL: http://rap.sanru.ac.ir/article-1-798-fa.html


دانش‌آموخته کارشناسی ارشد
چکیده:   (181 مشاهده)
تحقیقی به صورت فاکتوریل 3×3 (سه سطح مختلف پروتئین خام در جیره: توصیه شرکت کاب، 10 و 20 درصد کمتر از حد توصیه شرکت کاب و سه نوع فرمولاسیون جیره: جیره­ای بر پایه ذرت و کنجاله سویا بعنوان شاهد، جیره دارای گندم و جو و برخی محصولات جانبی کشاورزی که اسیدآمینههای گوگرد­دار، لیزین و ترئونین کل آن برابر مقادیر کل همین اسیدآمینهها درجیره اول بود و جیره­ای مشابه جیره دوم با این تفاوت که اسید آمینههای گوگرد­دار، لیزین و ترئونین قابل هضم آن، برابر مقادیر قابل هضم همین اسیدآمینه در جیره اول بود) با 4 تکرار در قالب طرح­ کاملاً تصادفی به منظور بررسی اثر نوع خوراک و سطح پروتئین جیره بر دفع نیتروژن جوجههای گوشتی انجام گرفت. تاثیر نوع خوراک بر میزان مصرف، دفع و ابقای نیتروژن (کیلوگرم در واحد آزمایشی) معنیداربود. به­طوری­که جیره ذرت- سویا بیشترین میزان مصرف، ابقاء و دفع نیتروژن آمونیاکی و کمترین میزان دفع نیتروژن در بستر را ایجاد نمود (05/0> p) و برعکس جیره دارای گندم، جو و ضایعات کشاورزی متعادل شده بر اساس اسیدهای آمینه کل کمترین میزان مصرف، ابقاء و تولید نیتروژن آمونیاکی را باعث گردید. تنظیم جیره بر اساس اسیدهای آمینه قابل هضم، وضعیت مصرف، ابقاء و دفع نیتروژن بستری جوجههای گوشتی را تا حدی بهبود بخشید. کاهش سطح پروتئین جیره باعث کاهش معنیدار مصرف، ابقاء و دفع نیتروژن به صورت مطلق گردید (05/0> p) اما درصد ابقاء نیتروژن را در هر واحد آزمایشی بهبود بخشید.
 
متن کامل [PDF 431 kb]   (92 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پژوهشهای تولیدات دامی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Research On Animal Production(Scientific and Research)

Designed & Developed by : Yektaweb